Menu
Bedrijfsuitje / Groepsarrangement / Winterberg

1. Bedrijfsuitje Winterberg en Bedrijfsfeest Wintersport Weekend

Bent u op zoek naar een goed verzorgd bedrijfsuitje Winterberg gecombineerd met een goed bedrijfsfeest na de wintersport? Dan bent u hier op het juiste adres. Volledig verzorgd van het begin tot het eind. Wij verzorgen de bus die u en uw groep bij het bedrijf ophaalt op het door u gewenste tijdstip. Vanaf dit moment staan onze mensen klaar voor uw groep een onvergetelijk weekend of mid-week te bezorgen. Het inchecken, de fakkelwandeling, het skimateriaal passen en het diner op de eerste dag, het is allemaal geregeld. U hoeft er niet naar om te kijken.

Dag 2

Op de 2e dag staan de instructeurs weer klaar voor een compleet verzorgd programma met les en begeleiding.

  • Skiën
  • Snowboarden
  • Langlaufen
  • (sneeuwschoen) wandelen

En als afsluiting van deze dag het sleeën. Lunch borrel en avond eten zijn geregeld op gezellige locaties, voor kleine en hele grote groepen. Wij regelen het voor u.

Dag 3

Op de derde dag zijn er meerdere mogelijkheden. U kunt er voor kiezen om lekker uit te slapen maar wat leuks doen mag en kan natuurlijk ook! Van een sneeuwolympiade, tot een GPS tocht door de bossen of nog even lekker skiën of snowboarden. Het is allemaal mogelijk, wij staan voor u klaar. Na de lunch is het tijd om naar huis te gaan.

Verblijf tijdens het winterweekend in mooie 4 **** hotels

Wij hebben meerdere 4**** hotels in ons bestand waar wij met uw groep terecht kunnen. De hotels zijn via ons te boeken van 15 – 250 personen afhankelijk van beschikbaarheid en wensen. Bent u op zoek naar een top hotel. Dan is het Welcome hotel Hennesee iets voor u en uw groep. 4* + met een prachtige ligging aan de Hennesee.

Klik hier voor meer informatie voor een groepsreis Winterberg.