Menu
Duitsland / Golfen

NIEUW Golfarrangement in Duitsland!

Verblijf in een prachtig landhuis

Slaap in stijl in dit prachtige landhuis. Dit hotel is eigenlijk een prachtige boerderij gelegen aan de HaseSee. Het hotel ligt in de stad Bramsche en biedt een leuke accommodatie in een rustige en landelijke omgeving. Ontspan en geniet van de rust met een wandeling rond de HaseSee. Het 2,3 km lange pad direct aan het water en is ook voor u als hotelgast de ideale route om te genieten van de omgeving samen met een prachtige wandeling. Voor uw kinderen is er een kleine speeltuin aanwezig.

Dit Hotel & Restaurant is zeer rustig gelegen op het platteland van Bramsche, vlakbij de Hase-See. Het hotel ligt in de provincie Nedersaksen op 15 kilometer ten noorden van Osnabrück en op 85 kilometer van de Nederlandse grens bij Oldenzaal. In de rustige omgeving van het hotel kunt u mooie fiets- en wandeltochten maken. Daarnaast is dit hotel het ideale vertrekpunt wanneer u wilt gaan golfen.

NIEUW Golfarrangement in Duitsland

Tijdens dit nieuwe golfarrangement in Duitsland heeft u de keuze uit maar liefst 8 golfbanen om te bij te gaan golfen!

  • De Varus Golf Club is de enige 18-holes golfbaan in Duitsland waar je speelt op een historisch slagveld. Het begon allemaal in het jaar 9 na Christus.
  • Artland Golfclub is gebaseerd op Engelse parkbanen gecombineerd met impressies van Schotse links. Zo zijn er altijd nieuwe kansen en uitdagingen voor zowel ervaren als minder ervaren golfers.
  • Golfen bij Golfclub Habichtswald betekent golfen midden in de prachtige natuur. De 18 holes baan met zijn vele strategische uitdagingen ligt ingebed in heuvelachtig terrein met prachtige oude bomen en natuurlijke vijvers.
  • Golfclub Dütetal: Gekenmerkt door de natuurlijke loop van de rivier de Düte en een aantal bomen die in de afgelopen decennia zijn gegroeid, is hier in de loop der jaren een goed onderhouden parkbaan in Engelse stijl ontwikkeld en ontworpen.
  • Golfbanen hebben tijd nodig om te rijpen. De Osnabrücker Golf Club heeft daar sinds 1955 de tijd voor gehad.
    Er zijn maar een paar golfbanen in Duitsland met zo’n prachtige boomachtergrond.
  • Golfclub Gut Brettberg: Zeer gevarieerde 18 holes midden in de natuur vormen deze parklandschapsbaan. Glooiende fairways, goed onderhouden greens die trouw zijn aan de lijn en een eerlijke rough staan ​​garant voor sportief plezier.
  • Golfclub Vechta-Welpe: Golfclub Vechta-Welpe heeft sinds 2008 een uitstekende beoordeling voor de baanuitrusting, de proshop en het restaurant in de classificatie van de Federale Vereniging van Golfbanen. Over het algemeen wordt de faciliteit bekroond met 4 sterren.
  • Golfclub Teutoburger Woud: Midden in het natuurpark Noord-Teutoburger Woud is een 27-holes golfbaan gecreëerd die zowel architectonisch als landschappelijk uitdagend en aantrekkelijk is. Hier vindt u puur natuur, gecombineerd met een van de meest interessante sporten van onze tijd.

Komt u ook golfen op een van deze mooie banen bij dit golfarrangement in Duitsland? Klik HIER voor meer informatie!