Menu
Duitsland / Oud & Nieuw

Oud en Nieuw arrangement vlakbij Osnabruck

Oud en Nieuw arrangement vlakbij Osnabruck

Een highlight op onze activiteitenkalender is het grote oudejaarsgala in de gezellige atmosfeer van onze feestelijk aangeklede banquetzalen. Geniet van het kostelijke buffet, het drankenarrangement (bier, wijn, prosecco, frisdranken en koffie inclusief) en de feestelijke dansmuziek. Het spetterende vuurwerk om middernacht maakt het geheel tot een onvergetelijk feest! Kortom, all-in genieten tijdens dit Oud en Nieuw arrangement vlakbij Osnabruck.

Het hotel

Kom en geniet van het prachtige, op veel plekken nog ongerepte Osnabrücker Land. Hier verbinden wij in Hotel Melle-Osnabrück de sportieve en de cultuurhistorische attracties van de omgeving aan een gastvriendelijke service. Een combinatie waarbij u zich helemaal thuis zult voelen. Gelegen dicht bij de A30, is ons hotel gemakkelijk te bereiken. Eenmaal aangekomen kunt u zich overgeven aan de verrassend mooie omgeving. Dat begint al in onze eigen prachtige tuin met schitterend uitzicht over het landschap. In een van onze 122 kamers voelt u zich helemaal thuis, of uw verblijf nu zakelijk of privé is. Kies voor onze Suites of Comfort kamers en u bent van alle gemakken voorzien.

Melle, Osnabrück en de omgeving

Shoppen, wandelen, fietsen of cultuur snuiven: u hoeft er vanuit ons hotel niet ver voor te gaan. Van een romantische oude binnenstad tot grote merkwinkels: de steden Melle, Osnabruck en Bielefeld zullen u niet vervelen. Bewonder ook de kastelen en burchten in de omgeving. Bijvoorbeeld het barokke kasteel Iburg, het waterkasteel Schelenburg uit de Renaissance of het nieuwromaanse kasteel Neu Barenaue. Langs een omvangrijk netwerk van wandel- en fietspaden kunt u het natuurpark Nördlicher Teutoburger Wald en Wiehengebirge ontdekken. Over de bergkammen lopen langeafstandswandelpaden met een totale lengte van meer dan 500 km. Bijzonder populair zijn de Wittekindsweg, de Hermannsweg, de Pickerweg, de Töddenweg, de Friesenweg en de Ems-Hase-, Hunte-Else-Weg. Voor wie het liever iets korter heeft, telt het natuurpark 1800 km wandelpaden of maak gebruik van een van de vele fietsroutes. Kortom tijdens dit Oud en Nieuw arrangement vlakbij Osnabruck is er van alles te doen, zien en beleven!

Groot feest op het gala tijdens de jaarwisseling met dit Oud en Nieuw arrangement vlakbij Osnabrück!