Menu
Duitsland / Oud & Nieuw / Sauerland

Oud en Nieuw in Sauerland

Vier de jaarwisseling over de grens in Duitsland

De tropische zomerdagen zijn voorbij, het herfstige weer komt ons land binnen en stiekem denken we dan ook al een beetje aan de winter. En als we denken aan de winter dan denken we niet alleen aan de koude gure dagen maar ook aan de gezellige en knusse feestdagen. Willen jullie dit jaar de feestdagen eens buiten de deur vieren? Vier dan samen met uw gezin, de hele familie of met vrienden Oud en Nieuw in Sauerland. Een prachtige regio net over de grens van Nederland waar u de feestdagen gezellig kunt spenderen. Ik heb 2 leuke arrangementen voor u uitgekozen.

2 Leuke Oud en Nieuw arrangementen in Sauerland

Oud & Nieuw arrangement in Sauerland – Sluit het jaar af in een unieke sfeer
Het jaar afsluiten in een unieke sfeer, wellicht in een met sneeuw bedekte natuur? Dat doet u met dit Oud en Nieuw arrangement in het land van de 1000 Bergen, Sauerland. Het hotel beschikt over vele faciliteiten als wellness en zwembad en de omgeving is natuurlijk fantastisch om te gaan verkennen. Er zit zoveel moois bij dit arrangement, check snel wat er bij in zit en boek op tijd!

4-daags Oud & Nieuw arrangement in het uitgestrekte idyllische landschap van Sauerland
Sluit het jaar af met uw familie, vrienden of met z’n tweetjes in het Sauerland. Op oudejaarsavond kunt u genieten van een uitgebreid buffet. Het nieuwe jaar luidt u in met een feestelijk eindejaarsafsluiting met champagne, hapjes en vuurwerk. Loop gezellig mee met de fakkeltocht met Schnapps.