Menu
Duitsland / Golfen

3 daag-daags Golfarrangement net over de grens in Duitsland

Geef uw golftalent een boost want dit heerlijke hotel ligt in het hart van een golfbaan met 18 holes. De Golfbaan behoort tot een van de beste banen van Duitsland en is gelukkig voor ons net over de grens gelegen. Kom 3 dagen genieten van de mooie omgeving en een prachtige baan waar uw golfhart sneller van gaat kloppen. Vanaf 1 augustus 2020 bent u weer van harte welkom.

Golf & Country Club

De golfbaan behoort tot een van de beste banen Duitsland waar ook diverse kampioenschappen van het hoogste niveau worden gehouden. Met 4 afslagen per baan en een totale lengte van 6300 meter voldoet de golfbaan aan de voorwaarden voor internationale kampioenschappen zoals het Vodafone Challenge toernooi dat in 2006/2007 hier gehouden werd. De baan is het gehele jaar bespeelbaar en geschikt voor elke golfliefhebber.

4-sterren hotel

Het hoogwaardige Landhotel met 4 sterren heeft 155 comfortabele kamers met airconditioning, waaronder drie aangepaste kamers voor mindervaliden en ruime gezinskamers, sommige met een balkon. Er mogen 2 kinderen jonger dan 12 gratis op uw kamer verblijven. Alle kamers beschikken over gratis WiFi en supersnel internet. Ook uw huisdieren zijn welkom in hotel.

Lees hier een aantal reviews van eerdere gasten over dit populaire hotel:

”Golfbaan: 10 Food en beverage: uitstekend Hotel: zeer goed Ontbijt en diner: zeer goed”

”Was ontzettend leuk. Heerlijk eten en een mooie golfbaan.”

”Dit arrangement is erg goed. Het hotel is prima en de golfbaan is fantastisch. Prijs-/kwaliteitverhouding is geweldig.”

Verbeter uw slag op een van de mooiste golfbanen van Duitsland en verblijf in een 4-sterren Landhotel!