Menu
Duitsland / Sauerland / Wandelen

Wandeltips in het Sauerland – TOP 3

Genieten over de grens

U wilt graag op vakantie en dat buitenlandse gevoel ervaren maar liever niet te ver reizen. Net over de grens in Duitsland ligt het Sauerland. Een prachtig gebied in Noordrijn-Westfalen. Het Sauerland zal u misschien bekend in de oren klinken door het populaire skigebied Winterberg. Echter heeft deze regio nog veel meer te bieden, waaronder ook prachtige natuur voor een mooie wandeling. Daarnaast zijn er authentieke vakwerkdorpjes en steden te vinden. Kortom, er is genoeg te ontdekken! Heeft u er al zin in? Bekijk dan deze 3 Wandeltips in het Sauerland!

3 Wandeltips in het Sauerland

3-daags Wandelweekend in Schmallenberg – Overnachten in sfeervol hotel
Trek de wandelschoenen maar aan voor een stevige wandeling in Hochsauerland. Vanuit ons hotel zijn er diverse wandelroutes voor de beginnende en doorgewinterde wandelaar. Na een dag buiten wandelen is het heerlijk bijkomen in ons gezellige restaurant met prachtig uitzicht over de vallei.

Weekendje weg in Duitsland – Genieten net over de grens in Willingen
Geniet van een weekendje weg in het mooie Sauerland. Het karakteristieke en kleinschalige hotel is gelegen aan de rand van het dorpje Willingen en direct gelegen aan het bos. Ideaal vertrekpunt voor wandelaars, mountainbikers, motorrijders, langlaufers en busreizigers. Ook dit mooie arrangement behoort tot de 3 Wandeltips in het Sauerland!

3 dagen Wandelen in Duitsland – Sauerland actief arrangement
Houdt u van wandelen? Ontdek te voet de mooiste plekjes van het Sauerland. Heerlijk genieten en weg van het dagelijkse leven. Het Sauerland staan bekend als het land van de 1000 bergen, vergeet dus niet om uw wandelschoenen mee te nemen.

Met wandelende groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl / Wandelarrangement.nl