Menu
Duitsland / Weekendje weg

Weekendje weg in Kalkar

Weekendje weg over de grens

Zin in om er even een paar dagen tussenuit te gaan? Dan is dit landhotel net over de grens een heerlijke plek om te vertoeven. Vanuit het hotel kunt u lekker wandelen, fietsen, gaan golfen of gewoon ontspannen bij het hotel. Hier is een spa, kunt u een heerlijk boek lezen op het terras of gewoon lekker niets doen. Kortom, een heerlijk weekendje weg in Kalkar, net over de grens in Duitsland.

Sfeervol Landhotel

Het hotel is idyllisch gelegen aan de Nederrijn nabij Kalkar. Hier kunt u in een prachtig landhuis ontspannen in het groen! Als u uw ogen kunt openen in een van de mooiste kamers van dit bijzonder landhuis en kunt genieten van de uitgestrektheid van de Nederrijn alsof er geen venster is tussen interieur en vrijheid, dan bent u bij ons aangekomen: Thuis aan de Nederrijn. Een ideale plek om te genieten van een weekendje weg in Kalkar!

Ontspannen in de Wellness

Tijdens dit weekendje weg in Kalkar kunt u niet alleen van de omgeving van het hotel genieten, maar ook van de hotelfaciliteiten. Zo kunt u lekker gaan ontspannen in de Spa en Wellness van het hotel. Beleef een saunasessie, laat u verfrissen met kleurrijke LED in de regendouche of klets even bij in de loungeruimte. Dit zijn slecht een paar voorbeelden van de ontspannende faciliteiten.

Kom genieten over de grens met dit Weekendje weg in Kalkar!