Menu
Duitsland / Fietsen / Fietsweekend

Fietsvakantie Duitsland

Fietsvakantie Duitsland

Op zoek naar een actieve Fietsvakantie in Duitsland? Dan vindt u hier de leukste en mooiste arrangementen! Ten eerste zijn er allerlei mooie fietsroutes te verkrijgen bij het hotel. Nadat u ontbeten heeft, stapt u de fiets op om de prachtige omgeving te ontdekken. Verken het natuurrijke Sauerland of fiets langs rivier de Moezel. Ook heeft Duitsland verscheidene mooie bezienswaardigheden die zeker een bezoekje waard zijn.

Dus wilt u eens de grens over en het mooie Duitsland ontdekken? Met de diverse fietsroutes komt u op de mooiste plekjes van dit land. In alle seizoenen is het hier goed vertoeven. Echter kunt u in de wintermaanden met sneeuw misschien beter kiezen voor een wandelarrangement ;). Bekijk hiervoor dan eens onze TOP 5 Wandeltrips in Duitsland!

Kortom, het veelzijdige Duitsland is zeker de moeite waard om eens te bezoeken voor een wandeling of een mooie fietstocht! Dus pak uw fiets maar uit de garage en race snel de grens over!

fietsvakantie duitsland

TOP 3 Fietsvakantie in Duitsland

  1. Fietsen rondom Lippstadt – 3-daags Fietsarrangement in Duitsland
  2. 3-daagse Fietstrip met hotel direct gelegen aan de Moezel in Cochem
  3. Fiets en Wandel arrangement in Duitsland – Genieten in Willingen bij Nederlands Familiehotel

Wilt u ook eens een Nederlandse provincie op de fiets ontdekken? Bekijk dan eens dit mooie artikel over een Fietsvakantie Drenthe.