Menu
Duitsland / Romantisch / Romantisch

Romantiek aan de Moezel

Romantiek aan de Moezel

Het hotel met een Moezelthema heeft meer dan 60 kamers op 5 verdiepingen. Tevens hebben sommigen een apart balkon en een prachtig uitzicht op de Moezel, Löf en de wijngaarden. Daarnaast beschikt het hotel ook over 4 eenpersoonskamers, 40 tweepersoonskamers, 9 driepersoonskamers, 2 vierpersoonskamers en 3 suites. Onze themakamers hebben een badkamer met douche en toilet, satelliet-tv-aansluiting, telefoon en een bureau, en de suites zijn ook uitgerust met extra grote, buitengewone badkuipen. Een ideale plek om te genieten van de romantiek aan de Moezel!

Liefdevolle sfeer en omgeving

Het hotel biedt u het hele jaar door ontspannende en afwisselende dagen in een charmante en liefdevolle sfeer. Laat u betoveren door de schoonheid van de Moezelvallei en ervaar uw eigen persoonlijke droomvakantie direct aan de Moezel in Löf, tussen Koblenz en Cochem. Vele kloven, de Moezelbochten en de pittoreske wijndorpen met hun sfeervolle wijnfeesten maken het vakantiegebied “Terrassenmosel” tussen de Eifel en de Hunsrück erg aantrekkelijk. Talrijke droompaden en de Moselsteig maken de regio een paradijs voor wandelaars. Kortom, hier beleeft u echte romantiek aan de Moezel!

Qua cultuur heeft de regio veel te bieden: pittoreske kastelen zoals het beroemde kasteel Eltz en de Romeinse archeologische vindplaats getuigen van de vroege nederzetting en van het begin van de wijnbouw in de Moezelvallei.

Samen tot rust komen in de ontspanningsruimte

Geniet van momenten van ontspanning, harmonie en welzijn in onze grote schoonheids- en ontspanningsruimte met binnenzwembad, biosauna, fitnessruimte en zonnebank. Onze nieuw geopende ontspanningsruimte is dagelijks geopend. Trakteer uzelf en uw partner op een relaxdag voor jeugdigheid en schoonheid.

Neem tijd voor elkaar en geniet van de Romantiek aan de Moezel!