Menu
Duitsland / Natuur / Wandelen

Ontdek de Moezel met het 4-daags Wandelarrangement vanuit Löf

Sportieve- en actieve vakantiegangers krijgen waar voor hun geld aan de Moezel. Fiets- en wandelpaden leiden u, met een prachtig panoramisch uitzicht, door de prachtige wijngaarden en bossen. Ze onthullen de schoonheid van het landschap vanuit een ander perspectief. Na deze actieve dag wandelen is het tijd voor wat ontspanning tijdens een heerlijke voet- en kuitmassage. Zo zijn uw voeten en benen weer helemaal uitgerust om de volgende dag nog meer van de omgeving te ontdekken onder het genot van een lunchpakketje. Daarnaast geniet u van een heerlijk diner in het restaurant en slaapt u als een roosje in één van de mooie themakamers.

Superior 3-sterren hotel aan de Moezel

Het hotel met een Moezelthema heeft meer dan 60 kamers op 5 verdiepingen, sommige met een apart balkon en een prachtig uitzicht op de Moezel en uitzicht over Löf en de wijngaarden. De themakamers hebben een badkamer met douche en toilet, satelliet-tv-aansluiting, telefoon en een bureau, en de suites zijn ook uitgerust met extra grote, buitengewone badkuipen. 

Een prachtige omgeving die veel te bieden heeft

Neem uw wandelkaart mee en ga op pad. Laat u betoveren door de schoonheid van de Moezelvallei en ervaar uw eigen persoonlijke droomvakantie direct aan de Moezel in Löf, tussen Koblenz en Cochem. Vele kloven, de Moezelbochten en de pittoreske wijndorpen met hun sfeervolle wijnfeesten maken het vakantiegebied “Terrassenmosel” tussen de Eifel en de Hunsrück erg aantrekkelijk. Talrijke droompaden en de Moselsteig maken de regio een paradijs voor wandelaars. Qua cultuur heeft de regio veel te bieden: pittoreske kastelen zoals het beroemde kasteel Eltz en de Romeinse archeologische vindplaats getuigen van de vroege nederzetting en van het begin van de wijnbouw in de Moezelvallei. 

Beleef op en top gastronomie

Tijdens uw verblijf kunt u genieten van heerlijke gerechten in het gastvrije restaurant. Lokale- en internationale gerechten, van zoet tot hartig. Neem ook eens een kijkje in onze veelgeprezen wijnbar of ga bij mooi weer lekker op ons buitenterras zitten, direct aan de Moezel.

Geniet van een heerlijke wandelvakantie aan de Moezel en ontdek de prachtige omgeving te voet!