Menu
Duitsland / Weekendje weg / Wellness

Verwenweekend in het Sauerland

Verwenweekend in het Sauerland

Zin in een weekendje ontspannen? Laat u in de watten leggen tijdens een verwenweekend in het Sauerland. Bij het verwenarrangement zijn 2 nachten inbegrepen en verblijf is op basis van half pension. Relaxen kan op de hotelkamer maar u mag ook gebruik maken van de sauna en de waterbedden in de ontspanningsruimte.

Gezellig hotel in Schmallenberg

Dit prachtige 4-sterren Hotel ligt in het rustige bergdorp Eisborn in de regio Sauerland. Vanaf Arnhem is het ongeveer 2 uur rijden. En eenmaal aangekomen kunt u hier heerlijk genieten van de prachtige natuur, gastvrijheid en culinaire hoogstandjes in dit hotel. Maak een heerlijke wandeling, pak een drankje op het terras dat fantastische vergezichten heeft of relax in de eigen wellness. Daarnaast beschikt het hotel over verschillende kamers, een gastronomisch restaurant, Josi’s bar en u kunt uiteraard gratis parkeren bij het hotel. Het hotel bestaat uit historische gebouwen met klassiek en modern design. Tevens beschikken alle kamers over een licht interieur met televisie, WiFi-internet en een eigen badkamer.

Culinair genieten

Met de hoogste normen van versheid, kwaliteit en herkomst van onze keuken maakt het team in de keuken heerlijke gerechten. We serveren heerlijke gerechten variëren in smaakervaringen: modern of down to earth, mediterrane of regionale, … het wordt bereid met liefde en de hoogste culinaire kunsten komen uit de keuken.

Perfect afgerond met een speciale wijn uit onze goed gevulde wijnkelder met meer dan 200 posities.

Op het zonneterras kunt u genieten! De Balver Wald serveert een unieke setting en onze keuken. Geniet bijvoorbeeld in de middag eens van heerlijke zoetigheden van onze patissiers. Of het nu op het zonneterras of in onze andere goede restaurants: onze dienst vervult graag uw individuele wensen – ’s ochtends,’ s middags en ’s avonds.

Niet zonder reden zijn de keuken en service meermaals bekroond!

Op en Top ontspannen met dit heerlijke Verwenweekend in het Sauerland!